Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van gordijnhuis Regina bieden u functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout- en suedeprinten. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50mm.

Houtproducten

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van gordijnhuis Regina passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. De lamellen in de houten jaloeziecollectie van gordijnhuis Regina zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35 en 50 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren. De “Classic” uitvoering heeft de uitstraling van de eerste jaloezieën met een opengewerkte houten bovenprofiel en een houten onderprofiel met kleurgecoördineerde ladderband.

Aluwood is een robuuste aluminium jaloezie met lamellen met een warme houtprint. Allure is een aluminium jaloezie met een “Classic” uitvoering en kleurgecoördineerd ladderband. De warme sfeer van hout, haalt u in huis met de rolgordijnen en vouwgordijnen van geweven hout. Geweven hout is verkrijgbaar in vele kleuren Mikado (dunne stokjes) en Zigzag (dunne strookjes). Beide producten worden met een stoffen bies afgewerkt.

Delen